U bent op zoek naar een goede creatine. U doet aan fitness, een uithoudingssport , of u wilt gewoon meer kracht. Dat kan ! Wij bieden voor u een fijne selectie van de beste creatine's momenteel verkrijgbaar op de markt.

 • Nutrimax Creatine
 • Quickdeal # 2
 • Quickdeal # 8
 • Nutrimax TRI CreaKick
 • Revolutions Creatine Monohydrate

 1.  
   
  Nutrimax Creatine
  Nutrimax Creatine

  Creatine is een zeer goed product om de prestaties te verbeteren. Het is daarom niet voor niets dat creatine ‘s werelds meest gebruikte sportsupplement is. Krachtsporters worden sterker, body builders gespierder en duuratleten krijgen meer uithoudingsvermogen omdat creatine een energieproduct voor de spieren is. Spieren worden dus minder snel uitgeput en de verzuring word uitgesteld. Het creatine-gehalte in

  Normaal : € 19,90

  Uw prijs : € 15,92

  Vanaf: € 15,90

 2.  
   
   Nutrimax TRI CreaKick
  Nutrimax TRI CreaKick

  Nutrimax TRI CreaKick bevat de 3 sterkste creatine soorten ter wereld: Di-Creatine Malaat, Creatine Gluconaat en Creatine AKG. Iedere dosering Nutrimax TRI CreaKick bevat maar liefst 10 gram superieure creatine.

  Waarom TRI Creakick van Nutrimax ?

  Meer kracht Beter herstel Meer spiervolume Explosieve spiergroei! Meer uithoudingsvermogen

  Overlopen we werking van de 3 soorten Creatine ?

  Normaal : € 29,90

  Uw prijs : € 23,92

 3.  
   
  Quickdeal # 2
  Nutrimax Quickdeal # 2 Droge Spiermassa Pakket - 4 weken kuur Je wilt droge spiermassa opbouwen maar geen extra calorieën binnenkrijgen? Dan is onze Nutrimax Quickdeal # 2 perfect geschikt voor droge spiermassa ! Deze Deal Pakket zorgt voor extra kracht en een optimaal spierherstel waardoor je sneller vetvrije spiermassa zult opbouwen. Nutrimax Quickdeal # 2 inhoud
  € 39,92

 4.  
   
  Quickdeal # 3
  Nutrimax Quickdeal # 3 Product-combinatie voor kracht en massa toename Nutrimax Quickdeal # 3 inhoud

  » Nutrimax Creatine 500 g » Nutrimax Gainer 2500 g » Nutrimax Shaker
  € 34,32

 5.  
   
  Quickdeal # 4
  Nutrimax Quickdeal # 4 Extreem scherp geprijsde deal! Nutrimax Quickdeal # 4 inhoud » Nutrimax Creatine » Nutrimax Beta Alanine » Nutrimax Whey Creatine - 500 gram
  € 39,92

 6.  
   
  Quickdeal # 8
  Quickdeal # 8 - The Ultimate Testosteron Deal

  Nutrimax Quickdeal #8 = The Ultimate Testosteron Deal

  U bent op zoek naar meer testosteron ? U bent op zoek naar meer spiermassa, een beter herstel , een hoger libido en minder vetmassa ?

  Dan hebben wij voor u een speciaal de Nutrimax Quickdeal # 8 samengesteld ! Het ultieme Testosteron pakket !

  3 Producten die uw natuurlijk Testosteron niveau tot een natuurlijk maximim brengen !

  De

  € 47,92

 7.  
  6th Gear Creatine Stacker
  6th Gear Creatine

  Door 6th Gear Creatine Complex van Stacker train je direct in de hoogste versnelling.

  Dit is de top in het creatine segment.

  Iedereen kent creatine monohydraat. Creatine monohydraat was in een ver verleden een doorbraak. Het betekende een enorme doorbraak in Kracht en Uithouding

  Enkele jaren kwam de tweede en zelfde de derde generatie creatine. Vaak waren dit veresterde creatines (CEE) die nog beter en nog sneller werkten. Met Creatine Monohydraat kon j

  Normaal : € 29,90

  Uw prijs : € 23,92

 8.  
   
  Creatine Drive Black Nutrex
  Creatine Drive Black Nutrex Creatine Drive Black Nutrex Nutrex Creatine Drive Black Zach 100% Pure and Concentrated Creatine No Loading Needed Includes Measuring Scoop for Precise Dosing Unflavored so it Can Be Added to Any Beverage 100 Servings per Container Not all creatine is created equal. The creatine in Creati

  Normaal : € 19,90

  Uw prijs : € 15,92

 9.  
   
  Revolutions Creatine Monohydrate
  Creatine Monohydrate

  Creatine Monohydrate van Revolutions is voor toename in kracht, energie en uithoudingsvermogen!

  Creatine wordt beschouwd als de veiligste, meest effectieve en best onderzochte voedingssupplement op de planeet. Creatine is een natuurlijke stof die een cruciale rol speelt in het lichaam van iedere sporter.

  Creatine verhoogt de spierkracht, verbetert de prestaties, verhoogt uithoudingsvermogen, zorgt voor een groter celvolume en versnelt het herstel. De belangrijkste functie van creatine is om ATP (adenosinetrifo

  Normaal : € 12,90

  Uw prijs : € 10,32

 10.  
   
  Green Magnitude Controlled Labs
  Green Magnitude Controlled Labs

  Green Magnitude Controlled Labs is een Creatine Matrix tegen een zeer voordelige prijs !

  Green Magnitude is het nieuwe creatine product van Controlled Labs dat geschikt is voor iedereen die een sterk werkend en voordelig Creatine product wil. Green Magnitude bevat een formule die snel resultaten zal laten zien, zonder dat daar een hoge prijs tegenover staat. Iedere verpakking Green Magnitude gaat maar liefst 80 dagen mee.

  De werking van Creatine is waarschijnlijk bij iedereen wel bekend. Creatine is

  Normaal : € 37,90

  Uw prijs : € 30,32

 11.  
   
  Grenade Engage
  Grenade Engage

  Waarom Engage Creatine van Grenade ?

  Bevat Creatine Glycerol Phoshate "CGP" 7000mg CGP per serving! New trademark Super Creatine Exclusief in Grenade Engage Volle dosering L-Carnitine ALA & Astragin 1 dosering per dag is genoeg! 30 doseringen (Maandverpakking)

  De Ingredienten in Engage Grenade

  Normaal : € 29,90

  Uw prijs : € 23,92

 12.  
  Size ON Maximum Performance Gaspari Nutrition
  Size ON Maximum Performance Gaspari Nutrition Geen enkel ander Creatine celvolumiserend product werkt zo snel of zo lang als SizeOn™ Size ON Max Performance = Size On nog sterker Het voordeel t.ov. de vorige Size On versie is de toevoeging van Whey Hydrolisate, Leucine en extra Outlast!

  Normaal : € 49,90

  Uw prijs : € 39,92

 13.  
   
  Vitargo Creatine
  Vitargo Creatine Dit is nodig om u tijdens uw trainingen optimaal te kunnen laten profiteren van uw specifieke trainingen waarbij het gebruik van creatine door uw lichaam een belangrijke rol speelt (o.a. snelheid en snelkracht). Het resultaat zal zijn dat u langer en op een hoger niveau kunt trainen. Vitargo Creatine gebruik Opbouwfase (Laden): Dag 1-5: drink 3 porties Vitargo Creatine verdeeld over de dag, neem de laatste portie direct na je training (bij een trainingsdag).

  Normaal : € 48,00

  Uw prijs : € 38,40

Wat is Creatine?

Creatine is een natuurlijke stof die bij ieder mens in het lichaam zit. Het wordt aangemaakt door de lever en speelt een belangrijke rol bij de energiehuishouding voor de spieren. 90% van de creatine wordt door ons lichaam opgeslagen in de spieren. Het lichaam maakt dus creatine aan!

Er bestaat echter ook synthetische creatine! Deze treffen we aan in de creatinesupplementen en wordt door veel atleten gebruikt.

Effect creatine supplement

Creatine wordt door het lichaam omgezet naar ATP. ATP is de brandstof van een spier bij een inspanning die 8-12 seconden duurt. Creatine is dus met name geschikt voor sprinters of krachtsporters. Na de 8-12 seconden is de ATP voorraad zodanig verbruikt, dat de prestatie afneemt. Als de voorraad ATP afneemt, kunnen de spieren niet meer zo veel power ontwikkelen. Voldoende redenen dus om te proberen de ATP voorraad te verhogen.

Welke Creatine gebruiken?

Er bestaan vele soorten creatine met allemaal hun specifieke eigenschappen.

Uit ervaringen is gebleken dat creatine monohydraat functioneel is bij de aanmaak van spieren en het beste resultaat laat zien. Gebruikers van creatine monohydraat zijn zeer tevreden over het creatinine product en claimen dat creatine monohydraat voor een sneller herstel van de spieren zorgt dan andere soorten creatine phosphate.


Creatine Soorten

Creatine Monohydraat

Creatine monohydraat is creatine verbonden met water.
Elke creatine monohydraat molecule is samengesteld uit 88% creatine en 12% water.


Concreet betekent dit dat wanneer u 1 gram creatine monohydraat neemt, u 880 milligram creatine en 190 mg water opneemt.


Creatine Ethyl Ester

Creatine ethyl ester is Creatine monohydraat gekoppeld met een ester wordt creatine ethyl ester genoemd. Inname van creatine monohydraat heeft een positieve werking op de conditie, spieropbouw en spiersterkte. Creatine monohydraat wordt echter maar matig door het lichaam geabsorbeerd (lees hierboven) en moet dus om effectief te zijn in relatief grote hoeveelheden worden ingenomen. Door toevoeging van een ester wordt de opname van creatine aanzienlijk verbeterd. Creatine ethyl ester kenmerkt zich dus als een creatine vorm die bijzonder goed wordt opgenomen en daardoor in relatief lage doseringen genomen kan worden.


Creatine Kre-Alkalyn

Kre Alkalyn Creatine de nieuwste creatinevorm op de markt.

Creatine Kre Alkalyne heeft geen oplaadfase nodig en houdt geen vocht vast zoals gewone creatine

Waarom Kre Alkalyn ?

 • Kre alkalyn werkt vanaf de eerste dosering (Geen oplaadfase nodig)
 • Kre alkalyn verhoogt de explosiviteit en kracht.
 • Kre alkalyn buffert het melkzuur zeer goed.


  Creapure Creatine

  Creapure is de zuiverste creatine monohydraat verkrijgbaar.

  Creatine Creapure is een Duitse product dat zich kenmerkt door de beste kwalitiet en 99,9% zuiverheid.

  Creapure Creatine wordt getest op zuiverheid en kwaliteit. Creapure garandeert de beste creatine wereldwijd. Creapure is een supplement waarvan bewezen is dat het de prestaties verbetert. Je kunt het zowel bij kracht- als duursport gebruiken (fitness, wielrennen, hardlopen, voetbal ).


  Creatine Capsules

  Creatine Capsules zijn gemaakt voor diegene die het nemen van (Creatine) capsules eenvoudiger vinden dan poeder. Steeds handing voor het werk, de sportschool, en eenvoudig mee te nemen en te doseren.


  Hoe Creatine te gebruiken?

  Op de gebruikersaanwijzing is te lezen dat een "creatine oplaadfase" het beste werkt.

  Een oplaadfase houdt in dat je de eerste week(en) veel Kreatine gebruikt, dus genoeg creatine kopen. Hoeveel creatine glutamine is afhankelijk per product. Nadat de oplaadfase bijna voltooid is, kunt u het Creatine gebruik weer verminderen.


  Is creatine schadelijk?

  Nee, veel onderzoeken hebben aangetoond dat goed gebruik van caffeine creatine niet schadelijk is. Topsporters en ook amateursporten hebben baten bij het innemen van creatine en wordt door veel sporters gezien als één van de betere voedingssupplementen. Een verkeerd gebruik van creatine kan echter schade aan de nieren en lever veroorzaken, het is daarom belangrijk u goed te informeren over de juiste dosis bij een goede creatine shop.


  Creatine bijwerkingen?

  Creatine heeft voornamelijk positieve bijwerkingen wat gelijk verklaart waarom veel sporters creatine fuel gebruiken. goede creatine 10 Low - 0% ACCOUNT effect creatine 10 Low - 0% ACCOUNT creatine voor of na de training 10 Low - 0% ACCOUNT creatine effect 20 Low - 0% ACCOUNT creatine schema 10 Low - 0% ACCOUNT creatine voor training 10 Medium creatine zonder trainen

 • Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

  Subtotaal mandje: € 0,00

  Volg ons  Nutrimax op Google Plus   Volg ons op You Tube   Nutrimax op Twitter