Creatine

U bent op zoek naar een goede creatine. U doet aan fitness, een uithoudingssport , of u wilt gewoon meer kracht. Dat kan ! Wij bieden voor u een fijne selectie van de beste creatine's momenteel verkrijgbaar op de markt.

 • Nutrimax Creatine
 • Creatine MusclePharm
 • Nutrimax TRI CreaKick

 1.  
  Nutrimax Creatine

  Nutrimax Creatine

  Creatine is een zeer goed product om de prestaties te verbeteren. 500 g pure Creatine monohydraat

 2.  
   Nutrimax TRI CreaKick

  Nutrimax TRI CreaKick

  Nutrimax TRI CreaKick bevat de 3 sterkste creatine soorten ter wereld: Di-Creatine Malaat, Creatine Gluconaat en Creatine AKG. Iedere dosering Nutrimax TRI CreaKick bevat maar liefst 10 gram superieure creatine.

 3. 100% Creatine SciTec Nutrition

  100% Creatine

  100% Ultrapure Creatine van Scitec Nutrition is een 100% natuurlijke creatine in poedervorm. SciTec Nutrition is begonnen met de revolutie van supplementen in de jaren 90 door het leveren van topresultaten op natuurlijke wijze. Gebruik van 100% Ultrapure Creatine leidt tot een aanzienlijke opbouw van spiermassa en kracht en betere sportieve prestaties Een koolhydraatrijke voeding en goede training, bevordert en versterkt de opname van creatine.

  € 24,90

 4. 100% Pure Creatine (300g)

  100% Pure Creatine

  100% Pure Creatine PVL Essentials
  € 14,90

 5. Argilean A2 Pump Labrada Nutrition

  AE2 Pump

  Argilean A2 Pump Labrada Nutrition
  € 39,90

 6. Animal Pump Universal Nutrition

  Animal Pump

  Universal Nutrition Animal Pump maakt gebruik van een geavanceerde mix van hypermoderne vormen Creatine
  € 36,90

 7. Clout MAN Sports

  Clout

  Clout combineert unieke en exclusieve nieuwe ingredienten om je prestaties, spiermassa en kracht tot ongekende hoogten te stuwen! Clout bevat 11 unieke, nog nooit gecombineerde ingredienten die samen een revolutie betekenen op supplementen gebied! De unieke formule van Clout is zo nieuw en uniek, dat hij met geen enkel ander product te vergelijken valt. Ook de resultaten die je met Clout kan behalen zijn nergens mee te vergelijken. Clout kan je een kracht/spiermassa/uithoudingsvermogen/pomp explosie geven als nooit tevoren!

  € 39,90

 8. Con-Cret Concentrated Creatine Promera Sports

  Con-Cret Concentrated Creatine - 48 g

  Con-Cret Concentrated Creatine Promera Sports
  € 29,90

 9. Con-Cret Creatine Micro Dosing Promera Sports

  Con-Cret Creatine Micro Dosing - 48 caps

  Con-Cret Creatine Micro Dosing Promera Sports
  € 34,90

 10. Push Performance Series MuscleTech

  Creacore Concentrated Series

  Creacore Concentrated Series van MuscleTech is een combinatie van Creatine HCL en Fenugreek . Fenugreek versterkt de werking van creatine HCL in MuscleTech Creacore.

  € 19,90

 11. Creatine MusclePharm

  Creatine

  Creatine Musclepharm bevat maar 5 (!) verschillende soorten creatine's!

  € 19,90

 12. Creatine Alkaline BPI Sports Clinical Power Series

  Creatine Alkaline

  Creatine Alkaline van BPI Sports = pH Buffered Creatine Monohydrate + Creatine HCL. Creatine Alkaline van BPI Sports Clinical Power Series bevat pH Buffered Creatine + Creatine HCL. BPI wilde meer resultaat met creatine ! pH Buffered Creatine Monohydrate en Creatine HCL zijn allebei soorten creatine waarvan je maar zeer weinig nodig hebt om de maximale werking van creatine te voelen. De opname van deze creatine's is zo goed als 100%.

  € 27,90

 13. Creatine Fuel Loading Drink Twinlab

  Creatine Fuel Loading Drink - Fruit Punch

  Creatine Fuel Loading Drink
  € 24,90

 14. Creatine Micronized Dymatize

  Creatine Micronized - 1000 g

  Door Creatine Micronized van Dymatize krijgen je spieren meer kracht, energie en vermogen. De creatine van Dymatize is zeer zuiver!
  € 29,00

 15. Creatine Monohydrate QNT

  Creatine Monohydrate

  Creatine Monohydrate QNT
  € 26,90

 16. Creatine Monohydrate SCI-MX Nutrition

  Creatine Monohydrate

  Creatine Monohydrate SCI-MX Nutrition verkrijgbaar in :
  250 g : €16.90
  500 g : €26.90
  1000 g : €39.90
  € 16,90

 17. Revolutions Creatine Monohydrate

  Creatine Monohydrate

  Creatine Monohydrate van Revolutions is voor toename in kracht, energie en uithoudingsvermogen!

  Creatine wordt beschouwd als de veiligste, meest effectieve en best onderzochte voedingssupplement op de planeet. Creatine is een natuurlijke stof die een cruciale rol speelt in het lichaam van iedere sporter.

  € 12,90

 18. Creatine RT

  Creatine RT

  Creatine RT van Athletic Edge is de 's werelds eerste Creatine en Russische dragon Extract Combinatie. Geen koolhydraten of suikers nodig bij Creatine RT. Het Russian Tarrogon Extract in Creatine RT maakt van je spieren bijna letterlijk creatine sponzen! Creapure Creatine is de Koning van alle creatine's. Creatine RT bevat ook het aminozuur Taurine om te helpen als spiercelvergroter en transporter van voedingsstoffen.

  € 24,90

 19. Cyclo-Creation ALR Industries

  Cyclo-Creation

  Cyclo-Creation ALR Industries
  € 34,90

 20. Gluta Alkaline BPI Sports Clinical Power Series

  Gluta Alkaline

  Gluta Alkaline BPI Sports Clinical Power Series bevat L-Glutamine en Trans-Alanyl-Glutamine. BPI sports heeft een gepatenteerde pH Balanced Alkaline buffering System pH-Sorb toegevoegd aan de formule van Gluta Alkaline Clinical Power Series.

  € 27,50

 21. Green Bulge Controlled Labs

  Green Bulge

  Green Bulge kan dramatisch het spiercelvolume en spierkracht laten toenemen en tijdens het trainen de mouwen van je shirt op scheuren laten staan.

  € 29,90

 22. Green Magnitude Controlled Labs

  Green Magnitude

  Green Magnitude Controlled Labs is een Creatine Matrix tegen een zeer voordelige prijs ! Green Magnitude is het nieuwe creatine product van Controlled Labs dat geschikt is voor iedereen die een sterk werkend en voordelig Creatine product wil. Green Magnitude bevat een formule die snel resultaten zal laten zien, zonder dat daar een hoge prijs tegenover staat. Iedere verpakking Green Magnitude gaat maar liefst 80 dagen mee.

  € 37,90

 23. Grenade Engage

  Grenade Engage

  Engage van Grenade bevat een nieuwe vorm van Creatine; Creatine Glycerol Phosphate. Geen laadfase, betere opname!

  € 29,90

 24. Krea-Bolic PVL

  Krea-Bolic

  Krea-Bolic PVL Nutrition
  € 29,90

 25. Neovar Recomp Applied Nutriceuticals

  Neovar 'JumpStart' - 110 caps

  Neovar 'JumpStart' Applied Nutriceuticals
  € 24,90

 26. Orotine MAN Sports

  Orotine

  OROTINE Capsules - The World’s Best Creatine!
  € 29,90

 27. Size ON Maximum Performance Gaspari Nutrition

  Size ON Maximum Performance

  Size ON Maximum Performance Gaspari Nutrition
  € 49,90

 28. SuperPump MAX Gaspari Nutrition

  SuperPump MAX

  SuperPump MAX van Gaspari Nutrition is de vernieuwde versie van het enorm populaire SuperPump 250.
  € 44,90

 29. Tested Creatine HCL Tested Nutrition

  Tested Creatine HCL

  Tested Creatine HCL is veel krachtiger dan gewone creatine monohydraat. Creatine Hydrochloride is de beste creatine nu verkrijgbaar!
  € 19,90

 30. Tested Krealkalyn Tested Nutrition

  Tested Krealkalyn

  Kre-Alkalyn van Tested Nutrition is 10x zo sterk als gewone creatine monohydraat met nog intensievere work-outs tot gevolg!
  € 19,90

 31. Vassive NO Formula-X Optimum Nutrition

  Vassive NO Formula-X

  Vassive NO Formula-X is het meest krachtige prestaties verbeterende, kracht- en spieropbouwende pre workout product. Hier kan geen enkel product tegenop!
  € 39,90

 32. Vitargo Creatine

  Vitargo Creatine

  De combinatie van Vitargo met creatine in Vitargo Creatine zorgt voor een beduidend grotere voorraad van creatine in uw spieren.
  € 48,00

Wat is Creatine?

Creatine is een natuurlijke stof die bij ieder mens in het lichaam zit. Het wordt aangemaakt door de lever en speelt een belangrijke rol bij de energiehuishouding voor de spieren. 90% van de creatine wordt door ons lichaam opgeslagen in de spieren. Het lichaam maakt dus creatine aan!

Er bestaat echter ook synthetische creatine! Deze treffen we aan in de creatinesupplementen en wordt door veel atleten gebruikt.

Effect creatine supplement

Creatine wordt door het lichaam omgezet naar ATP. ATP is de brandstof van een spier bij een inspanning die 8-12 seconden duurt. Creatine is dus met name geschikt voor sprinters of krachtsporters. Na de 8-12 seconden is de ATP voorraad zodanig verbruikt, dat de prestatie afneemt. Als de voorraad ATP afneemt, kunnen de spieren niet meer zo veel power ontwikkelen. Voldoende redenen dus om te proberen de ATP voorraad te verhogen.

Welke Creatine gebruiken?

Er bestaan vele soorten creatine met allemaal hun specifieke eigenschappen.

Uit ervaringen is gebleken dat creatine monohydraat functioneel is bij de aanmaak van spieren en het beste resultaat laat zien. Gebruikers van creatine monohydraat zijn zeer tevreden over het creatinine product en claimen dat creatine monohydraat voor een sneller herstel van de spieren zorgt dan andere soorten creatine phosphate.


Creatine Soorten

Creatine Monohydraat

Creatine monohydraat is creatine verbonden met water.
Elke creatine monohydraat molecule is samengesteld uit 88% creatine en 12% water.


Concreet betekent dit dat wanneer u 1 gram creatine monohydraat neemt, u 880 milligram creatine en 190 mg water opneemt.


Creatine Ethyl Ester

Creatine ethyl ester is Creatine monohydraat gekoppeld met een ester wordt creatine ethyl ester genoemd. Inname van creatine monohydraat heeft een positieve werking op de conditie, spieropbouw en spiersterkte. Creatine monohydraat wordt echter maar matig door het lichaam geabsorbeerd (lees hierboven) en moet dus om effectief te zijn in relatief grote hoeveelheden worden ingenomen. Door toevoeging van een ester wordt de opname van creatine aanzienlijk verbeterd. Creatine ethyl ester kenmerkt zich dus als een creatine vorm die bijzonder goed wordt opgenomen en daardoor in relatief lage doseringen genomen kan worden.


Creatine Kre-Alkalyn

Kre Alkalyn Creatine de nieuwste creatinevorm op de markt.

Creatine Kre Alkalyne heeft geen oplaadfase nodig en houdt geen vocht vast zoals gewone creatine

Waarom Kre Alkalyn ?

 • Kre alkalyn werkt vanaf de eerste dosering (Geen oplaadfase nodig)
 • Kre alkalyn verhoogt de explosiviteit en kracht.
 • Kre alkalyn buffert het melkzuur zeer goed.


  Creapure Creatine

  Creapure is de zuiverste creatine monohydraat verkrijgbaar.

  Creatine Creapure is een Duitse product dat zich kenmerkt door de beste kwalitiet en 99,9% zuiverheid.

  Creapure Creatine wordt getest op zuiverheid en kwaliteit. Creapure garandeert de beste creatine wereldwijd. Creapure is een supplement waarvan bewezen is dat het de prestaties verbetert. Je kunt het zowel bij kracht- als duursport gebruiken (fitness, wielrennen, hardlopen, voetbal ).


  Creatine Capsules

  Creatine Capsules zijn gemaakt voor diegene die het nemen van (Creatine) capsules eenvoudiger vinden dan poeder. Steeds handing voor het werk, de sportschool, en eenvoudig mee te nemen en te doseren.


  Hoe Creatine te gebruiken?

  Op de gebruikersaanwijzing is te lezen dat een "creatine oplaadfase" het beste werkt.

  Een oplaadfase houdt in dat je de eerste week(en) veel Kreatine gebruikt, dus genoeg creatine kopen. Hoeveel creatine glutamine is afhankelijk per product. Nadat de oplaadfase bijna voltooid is, kunt u het Creatine gebruik weer verminderen.


  Is creatine schadelijk?

  Nee, veel onderzoeken hebben aangetoond dat goed gebruik van caffeine creatine niet schadelijk is. Topsporters en ook amateursporten hebben baten bij het innemen van creatine en wordt door veel sporters gezien als één van de betere voedingssupplementen. Een verkeerd gebruik van creatine kan echter schade aan de nieren en lever veroorzaken, het is daarom belangrijk u goed te informeren over de juiste dosis bij een goede creatine shop.


  Creatine bijwerkingen?

  Creatine heeft voornamelijk positieve bijwerkingen wat gelijk verklaart waarom veel sporters creatine fuel gebruiken. goede creatine 10 Low - 0% ACCOUNT effect creatine 10 Low - 0% ACCOUNT creatine voor of na de training 10 Low - 0% ACCOUNT creatine effect 20 Low - 0% ACCOUNT creatine schema 10 Low - 0% ACCOUNT creatine voor training 10 Medium creatine zonder trainen

 • Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

  Subtotaal mandje: € 0,00

  Homepage   Nutrimax op Google Plus   Volg ons op You Tube   Nutrimax Facebook   Nutrimax op Twitter