Welkom

Nutrimax Liver Detoxifier

Nutrimax Liver Detoxifier
€ 18,90
  • 2 stuks voor € 16,90 per stuk : bespaar 11%
  • 3 stuks voor € 14,90 per stuk : bespaar 22%

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Nutrimax Liver Detoxifier bevat de hoogste kwaliteit, de meest krachtige en de meest effectieve vorm van Milk Thistle en flavonolignands. Ideaal voor het reinigingen van de lever. Zéér krachtige anti-oxidant.

Beschrijving

Details

Nutrimax Liver Detoxifier

Nutrimax Liver bevat de hoogste kwaliteit, de meest krachtige en de meest effectieve vorm van Milk Thistle en flavonolignands.

Milk Thistle

Veel recente studies hebben aangetoond dat Milk Thistle (Sylibum Marianum) met zijn actieve bestanddeel sylimarine een grote verscheidenheid aan therapeutische toepassingen heeft en dat deze wordt gebruikt door veel artsen voor de behandeling van vele ziekten verbonden met de lever. Nutrimax Liver bevat de meest pure vorm van het actieve bestanddeel silymarine. Silymarin is een krachtige antioxidant die 10x zo krachtig als vitamine E.

Mariadistel en flavonolignands

Mariadistel bevat flavonolignands, die de lever helpen giftige stoffen en vrije radicalen te verwerken. Als de lever beschadigd is door alcoholgebruik, steroïden, pro-hormonen, ... helpt mariadistel met het ondersteunen van de lever nieuwe levercellen te aan te maken. 

Nutrimax liver bevat 3 verbindingen in de silymarine klasse:

  • Silybinin
  • Silydianin
  • Silychristin

Silybinin, silydianin en silychristin zijn de specifieke stoffen die de therapeutische effecten veroorzaken.

Het is wetenschappelijk bewezen dat deze ingredienten werken en dat deze worden gebruikt over de hele wereld door artsen met uitstekende resultaten !

N-acetyl-cysteine

Nutrimax Liver is nog verbeterd door N-acetyl-cysteïne toe te voegen.

N-acetyl-cysteïne het aminozuur voor de vorming van het antioxidant glutathion. N-acetyl-cysteïne vergroot het immuunsysteem.

Extra informatie

Extra informatie

Gebruik

Nutrimax Liver gebruik

Neem 1 dosering per dag met voldoende water.

Beoordelen