verzending

GRATIS vanaf €30
 

Servicegarantie

U staat centraal
 

Meer info?

Stuur ons een mail !

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Acetyl L-Carnitine

Acetyl L-Carnitine valt onder de algemene term carnitine. L-Carnitine is afgeleid van een aminozuur en is in vrijwel alle cellen in het lichaam. L- Carnitine is verantwoordelijk voor het transport van vetzuurketens naar de mitochondria, waar zij geoxideerd worden om energie te produceren. L-Carnitine is ook verantwoordelijk voor het verwijderen van afvalstoffen uit deze mitochondriën.

VERSCHIL TUSSEN L-CARNITINE & ACETYL L-CARNITINE

De officiële naam van L-carnitine is L-3-hydroxy-4-trimethylammonio-butanoaat. De officiële naam van Acetyl-L-carnitine is 3-acetyloxy-4-trimethylammonio-butanoaat.

Het verschil in structuur tussen de twee is dat acetyl-L-carnitine is een acetyl (of CH3C = O) groep aan het zuurstofatoom bevestigt aan het koolstofatoom naast het stikstofatoom van de groep ammonio, terwijl dit een waterstofatoom is bij L-carnitine.

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Acetyl L-Carnitine valt onder de algemene term carnitine. L-Carnitine is afgeleid van een aminozuur en is in vrijwel alle cellen in het lichaam. L- Carnitine is verantwoordelijk voor het transport van vetzuurketens naar de mitochondria, waar zij geoxideerd worden om energie te produceren.