verzending

GRATIS vanaf €30
 

Servicegarantie

U staat centraal
 

Meer info?

Stuur ons een mail !

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Carb Blockers

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Carb Blockers is zijn voedingssupplementen die de koolhydraten of suikers blokkeren in uw bloedbaan terecht te komen.

Ons lichaam (of bloed kan maar een beperkte hoeveelheid suikers in het lichaam opnemen. Het te veel aan suikers dat niet in het bloed kan opgenomen worden, wordt opgeslagen als vet. (en wordt dus ook niet meteen als energiebron gebruikt). Dit is natuurlijk heel vervelend.

De mate waarin we suikers kunnen opnemen in het bloed wordt GTF (Glucose Tolerantie Factor) genoemd. Nemen we meer suikers op dan wat in het bloed kan worden opgenomen, worden deze suikers omgezet in vet. Dit moeten we natuurlijk vermijden.

Wanneer u koolhydraten eet (aardappelen, brood, pasta, ..) wordt het gedeelte suikers dat wél in het bloed kan opgenomen ,omgezet in bruikbare energie (= goed) en wordt het gedeelte dat níet kan opgenomen worden omgeleid naar de vetweefsels als reserve (= niet goed).

Carb Blockers blokkeren een groot gedeelte van deze suikers (koolhydraten) waardoor slechts een klein gedeelte van deze suikers netjes gebruikt wordt als energie en het overbodige gedeelte aan suikers (welke toch niet direct kan omgezet wordne in energie) geblokkeerd wordt en niet omgezet wordt in vet.