verzending

GRATIS vanaf €30
 

Servicegarantie

U staat centraal
 

Meer info?

Stuur ons een mail !

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Groene Thee

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Groene Thee - Afslanken

EGCG is het belangrijkste bestanddeel in groene thee en het is dan ook dankzij deze stof dat groene thee bekent staat om zijn geneeskrachtige werking.

Uit meerdere wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat EGCG een zeer sterk antioxidant is waaraan talloze gezondheidsbevorderende eigenschappen worden toegeschreven.

Naast het feit dat EGCG een zeer sterke antioxidant is en dat iedereen baat zou hebben bij het gebruik van EGCG is de stof ook nog eens een krachtig afslankproduct.

Groene thee laat het lichaam meer energie verbruiken waardoor je meer vet verbrand, simpel maar zeer effectief!

Groene Thee laat vetcellen krimpen

Een onderzoek van het Duitse Instituut voor Voedingsonderzoek in Potsdam heeft uitgewezen dat groene thee kan helpen bij het afvallen.

De verhalen deden al de ronde: groene thee helpt het metabolisme versnellen en zou daarom goed werken in de strijd tegen overtollige kilo’s.

Onderzoekers hebben nu vast kunnen stellen dat een bepaalde stof die in het drankje voorkomt de toename van lichaamsvet bij muizen vermindert.

Het bestanddeel zorgt niet dat je minder trek krijgt, maar remt de opname van voedsel in de darmen en bevordert de verbranding van vet.
De test met muizen hield in dat ze een vetrijk dieet kregen aangevuld met groene thee.

Na 29 dagen waren ze minder zwaar dan hun soortgenoten die het zonder de thee moesten doen. Ook het vetpercentage was drastisch afgenomen. De wetenschappers gebruikten voor de test een extract van de thee, dat voor 94 procent bestond uit de werkzame stof EGCG. Het is nog maar de vraag of EGCG kan worden gebruikt als afslankmiddel.

Groene Thee bestellen of kopen ?