verzending

GRATIS vanaf €30
 

Servicegarantie

U staat centraal
 

Meer info?

Stuur ons een mail !

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

L-Citrulline

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Wat is L-Citrulline ?

L-Citrulline stimuleert als geen ander product de stikstofproductie. Stikstofoxide is een lichaamseigen stof die ervoor zorgt dat je een ‘pomp’ krijgt tijdens de training. De pomp is het resultaat van een vergrootte bloedtoevoer naar de spieren en zorgt er dus voor dat er meer zuurstof en voedingsstoffen door je spieren worden opgenomen. Een verhoogde NO heeft dus een ontzettend positieve invloed op prestaties en spiergroei.

Naast de verhoging van NO zorgt L-Citrulline er ook voor dat de opbouw van melkzuur in de spieren wordt tegengegaan en het reeds opgebouwde melkzuur sneller in energie kan worden omgezet. Dit effect van Citrulline Malate kan ATP (spierenergie productie) doen stijgen met maar liefst 34%. Je spieren voelen dus minder snel vermoeid aan en je hebt veel meer energie. Je presteert dus direct beter en langer met Tested Citrulline Malate. Vergis je niet, Tested Citrulline Malate is een eenvoudig product met een extreem krachtige werking; een must voor iedere serieuze (kracht) sporter!

L-Citrulline is een succes in de krachtsport dat je bijna zou vergeten dat de eerste cutrullinegebruikers wielrenners waren.
L-Citrulline zat in Stimol. Dit was een product waarvan renners in de jaren zeventig en tachtig zeker waren zeker waren dat het werkte.

L-citrulline is interessant omdat enzymen het aminozuur gebruiken als grondstof voor stikstofmonoxide [NO]. NO prikkelt de spiercellen om te groeiren. Dit effect vonden de onderzoekers ook in de renners. Ze vonden vlak na, en 3 uur na de rit meer nitriet in het bloed van de renners. Nitriet is een merker voor NO.

L-Citrulline

NO verwijdt de bloedvaten en vergemakkelijkt zo het zuurstoftransport naar spiercellen. Dat is interessant voor duursporters.

Op de rode bloedcellen had L-Citrulline geen invloed. Wel verhoogde L-Citrulline de concentratie aan groeihormoon, de insulinespiegel en de concentratie creatinine.
De onderzoekers denken dat door L-Citrulline de spiercellen meer creatine aanmaken.

L-Citrulline Aminozuren bestellen of kopen ?