verzending

GRATIS vanaf €30
 

Servicegarantie

U staat centraal
 

Meer info?

Stuur ons een mail !

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Creatine Ethyl Ester

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Wat is creatine ethyl ester ?

Creatine monohydraat gekoppeld met een ester wordt creatine ethyl ester genoemd. Inname van creatine monohydraat heeft een positieve werking op de conditie, spieropbouw en spiersterkte. Creatine monohydraat wordt echter maar matig door het lichaam geabsorbeerd (lees hierboven) en moet dus om effectief te zijn in relatief grote hoeveelheden worden ingenomen. Door toevoeging van een ester wordt de opname van creatine aanzienlijk verbeterd. Creatine ethyl ester kenmerkt zich dus als een creatine vorm die bijzonder goed wordt opgenomen en daardoor in relatief lage doseringen genomen kan worden.

Het voordeel van creatine ethyl ester

In tegenstelling tot normaal creatine monohydraat, zijn er nog geen rapporten die bijwerkingen van creatine ethyl ester aantonen. Het grote voordeel van creatine ethyl ester is dan ook de veel kleinere kans op bijwerkingen. Het uitblijven van de bijwerkingen laat zich verklaren doordat creatine ethyl ester in veel lagere doseringen ingenomen kan worden doordat de absorptie veel beter is.

Het nadeel van creatine ethyl ester

Het nadeel van creatine ethyl ester is de prijs. Het proces om van creatine monohydraat een creatine ethyl ester te maken is duur. Zelfs als we kijken naar de uiteindelijke prijs per opgenomen hoeveelheid creatine is creatine ethyl ester duurder dan gewone creatine. Het gebruik van creatine ethyl ester is dan ook met name interessant voor diegene die last hebben van de bijwerkingen die het innemen van creatine kan hebben.

Creatine Ethyl Ester bestellen of kopen ?

Wilt u Creatine Ethyl Ester kopen of bestellen? Dan bent u bij Nutrimax aan het juiste adres. Wij leveren uw Creatine Ethyl Ester capsules of poeder snel, discreet en veilig bij u aan huis.