verzending

GRATIS vanaf €30
 

Servicegarantie

U staat centraal
 

Meer info?

Stuur ons een mail !

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Eiwitrepen

Eiwitrepen zijn bedoeld voor mensen die in de eerste plaats wil een bron van eiwitten willen opnemen  en die niet mogelijkheid hebben een eiwitshake te maken. Een eiwitreep is dan de perfecte oplossing. Gemakkelijk mee te nemen , lekker en gezond. 

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Het menselijk lichaam heeft eiwitten nodig om spieren te kunnen opbouwen. Deze eiwitten kunnen via de dagdagelijkse voeding opgenomen worden. Wanneer deze dagdagelijkse hoeveelheid eiwitten echter minder bedraagt dan wat het (sport)lichaam nodig heeft, kunnen deze extra ingenomen worden via een eiwitsupplement of ook bijvoorbeeld een lekkere; eiwitreep.

Whey Eiwit is de meest gebruikte eiwitbron voor eiwitrepen. Andere soorten eiwit die voor eiwitrepen gebruikt worden zijn ei-eiwit en caseine eiwit. Vegetarische eiwitrepen bevatten alleen plantaardige eiwitten zoals erwten eiwit, bruine rijst eiwit, hennep eiwit, soja-eiwit en dergelijke ...

Echter hebben sommige eiwitrepen wel wat nadelen. Eiwitrepen kunnen soms een hoog gehalte slechte koolhydraten (suikers) bevatten. Opletten dus.