verzending

GRATIS vanaf €30
 

Servicegarantie

U staat centraal
 

Meer info?

Stuur ons een mail !

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Glutenvrij

Glutenvrije eiwitshakes

Onze Glutenvrije eiwitshakes zijn ideaal voor personen die op zoek naar goede eiwitshake en geen gluten kan verdragen. (Gluten Intolerant). De meeste proteine shakes bevatten meestal een bron van gluten waardoor deze zeer slecht verdragen worden door personen met een gluten intolerantie.

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Stel dat je glutenvrij leeft en je op dag niet de mogelijkheid hebt om Glutenvrij te eten.

Dan is een glutenvrij eiwit shake een geweldige manier om alsnog de juist brandstof en eiwitten binnen te krijgen. Het mengen van gluten vrije eiwitten shake met ofwel amandel of rijst melk kan een perfecte, gezonde en glutenvrije oplossing zijn.

Nutrimax biedt een volledig gamma aan eiwitten aan.
Van Whey eiwitten, Caseine Eiwitten,  All in 1 Protein Shakes,

… maar ook eiwitten die geschikt zijn voor veganisten en vegetariërs. Namelijk de glutenvrije eiwitten.

Zelfs als je niet vegetarisch bent, zijn glutenvrije eiwitten zeer gezond. Een glutenvrije eiwitshake is namelijk een zeer hoogwaardig eiwitten poeder. 

Onze Glutenvrije Nutrimax eiwitpoeders bieden de beste kwaliteit op de markt en dit aan de scherpste prijzen. Omdat we niet werken met dure eiwitten tussenhandelaren kunnen we topkwaliteit bieden aan groothandelsprijzen. Maak je maar geen zorgen dan onze proteïne poeders van een lagere kwaliteit zijn . Integendeel. Niet voor niets dat we zo sterk zijn in proteinen.

Binnen het gamma van eiwitten zijn factoren als absorptiesnelheid, eiwitbron, eiwitconcentratie en toegevoegde ingrediënten van zeer groot belang.
Met al deze factoren hebben we rekening gehouden bij het ontwikkelen van onze glutenvrije eiwit shakes.