verzending

GRATIS vanaf €30
 

Servicegarantie

U staat centraal
 

Meer info?

Stuur ons een mail !

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Lactose Vrij

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Eiwitten Lactose Vrij

Lactose vrije eiwitten zijn eiwitshakes zonder lactose.Voor mensen met een lactose allergie zijn deze eiwitten perfect inneembaar zonder de negatieve effecten te ondervinden van een eiwit preparaat dat wel lactose bevat.

Wat zijn Lactose Vrije Eiwitten ?

Sommige whey eiwitten beweren lactose vrij te zijn terwijl het dikwijls om een 100 % whey isolaat gaat. Een whey isolaat is zeer zuiver maar er zal altijd enkele gram koolhydraten bevatten.

Maar wat is Lactose nu wéL

Lactose is een synoniem voor melksuiker. Melksuiker is een suiker welke voorkomt in melk van ieder zoogdier. Lactose is een di sacharide ( 2 molecuul suiker bestaande uit galactose en glucose).

Lactose allergie

Personen met een Lactose allergie kunnen de gevolgen van de inname van lactose niet verdragen. De verschijnselen zijn buikkramp, diaree, winderigheid, ..

Hoe komt dit ?

Lactose wordt tijdens de spijsvertering afgebroken tot de mono sachariden (galactose en glucose) waaruit lactose is opgebouwd. Bij Personen die lactose niet-tolerant zijn,lukt dit afbreken minder goed door een gebrek aan door het enzym lactase. Dit betekent dat ze geen grote hoeveelheden lactose kunnen verteren. Als iemand met deze aandoening een glas melk drinkt kan onder andere misselijkheid optreden.

Eiwitten die Lactose vrij zijn

Speciaal voor deze mensen, maar ook anderen die gewoonweg gene eiwit shaken die lactose bevat, zijn er dus deze Eiwitten die lactose vrij zijn.

Meer over eiwitten en hun werking in het menselijk lichaam