verzending

GRATIS vanaf €30
 

Servicegarantie

U staat centraal
 

Meer info?

Stuur ons een mail !

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Stevia

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Stevia is een natuurlijke zoetstof die vandaag de dag meer en meer gebruikt wordt in voedingsmiddelen. Ook in sportvoedingsmiddelen.

Momenteel bevatten de meeste sportvoedingsmiddelen nog steeds suiker. ieder van ons weet dat suiker niet goed is voor het lichaam. Hieropvolgend zijn er kunstmatige zoetstoffen gebruikt in heel wat voeding, zo ook sportvoeding. Kunstmatige zoetstoffen zijn verbindingen die een mogelijk gezondheidsrisico inhouden bij overmatig gebruik.

STEVIA daarentegen is een is een plant (Latijn: Stevia rebaudiana ) die groeit in Zuid-Amerika en Azië. In Japan wordt Stevia van oudsher gebruikt als vervanger voor suiker. Het is 300x zo zoet als suiker en heeft geen invloed op de bloedsuikerspiegel. Dat maakt Stevia het een perfecte natuurlijke oplossing voor het maken van ook Eiwitten shakes.

Onderstaande eiwitten shakes bevatten deze nieuwe natuurlijke zoetmaker Stevia om speciaal ontwikkeld om geen nadelige effecten te ondervinden die suiker en/of kunstmatige zoetstoffen met zich meebrengen.