verzending

GRATIS vanaf €30
 

Servicegarantie

U staat centraal
 

Meer info?

Stuur ons een mail !

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Whey Eiwitten

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Waarom Whey Eiwitten nemen ?

Whey Eiwitten zijn de bouwstenen van de spieren. Zonder eiwitten is het onmogelijk om spier op te bouwen. Als het lichaam te weinig eiwitten binnenkrijgt, zal het aminozuren uit het lichaam halen waar deze niet nodig zijn voor de delen waar deze wel nodig zijn. Eiwitten eten dus anders is spiergroei niet mogelijk, omdat recuperatie dan belangrijker is. Het is dan ook belangrijk voor sportmensen voldoende eiwitten binnen te krijgen. Het beste tijdstip hiervoor is meteen na het sporten.

Whey voor spieropbouw

Whey wordt gebruikt door sporters. Krachtsporters, duuratleten, ... Whey eiwit heeft een hoge biologische waarde waardoor deze uitermate geschikt is voor het herstel na de training en opbouw van spiermassa. Studies tonen aan het effect van whey aan ! Whey is daarom het meest gebruikte supplement voor spieropbouw! Om droge spiermassa aan te komen raden wij Whey Isolaat aan. Whey isolaat is een pure vorm van Whey en bevat bijna geen koolhydraten.

Whey om af te slanken

Afslanken met behulp van whey gaat heel vlot. Whey wordt gebruikt tijdens het veelbespoken eiwitdieet.

Whey als Maaltijdvervanger

Whey kan perfect gebruikt worden als maaltijdvervanger. We raden dit iedereen aan die snel een gezonde "maaltijd" wil nuttigen.

Soorten Whey

Whey Hydrolisaat

Whey Isolaat

Whey Concentraat

Verschil tussen Whey concentraat en whey isolaat?

De meeste Whey Shakes bevatten enkel whey concentraat gemengd met wat whey isolaat.

Nutrimax helpt u graag op weg de juiste keuze in whey te maken !

Whey concentraat en whey isolaat hebben een verschillende biologische waarde.Whey isolaat bevat meer proteïne met minder vet en lactose per maatschep. Whey isolaat bevat tussen de 87-98% eiwit terwijl het whey concentraat tussen de 50-80% bevat.


Whey kopen: snel, voordelig en veilig in onze webshop

Whey kopen: snel, voordelig en veilig in onze webshop
Nutrimax is uw online shop waar u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw whey kopen kunt. Elke dag bieden wij u de laagste whey prijs. U kunt op meerdere manieren veilig online betalen. Bovendien verzenden wij uw whey gratis, direct uit voorraad en kunt u de status van uw verzonden pakket via internet volgen. U ziet het: whey kopen bij Nutrimax biedt alleen maar voordelen!