verzending

GRATIS vanaf €30
 

Servicegarantie

U staat centraal
 

Meer info?

Stuur ons een mail !

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Whey Isolaat

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Het zuivere Whey Eiwit Isolaat

Een whey eiwit isolaat is vergeleken met normale whey eiwitten beter gezuiverd. De andere stoffen (vetten, zouten, lactose) uit een whey eiwit concentraat worden dan zoveel mogelijk verwijderd en voor andere toepassingen gebruikt. Het eiwitgehalte van whey eiwit isolaat kan in de buurt van de 93% komen.

Deze zuiverheid wordt verkregen door microfiltratie en ultrafiltratie (MF en UF). Het verkregen whey eiwit isolaat bevat ook nog steeds de eiwitten die de afweer ondersteunen.

Opnamesnelheid en gebruik

Whey eiwit isolaat wordt enorm snel door het lichaam opgenomen en is daardoor ideaal om bijvoorbeeld direct na een inspanning te nemen. Het lichaam beschikt direct over voldoende eiwitten om de spieren te laten herstellen en groeien. Whey eiwit isolaat is niet te adviseren om voor het slapen gaan te nemen. Dan kun je het beste kiezen voor Caseine Eiwit.

Waarom gebruiken sporters whey eiwit isolaat?

De aminozuursamenstelling van whey eiwit isolaat is compleet; alle belangrijke Aminozuren voor bijvoorbeeld de opbouw van spieren zijn voldoende aanwezig. Whey eiwit isolaat is in ongeveer een half uur afgebroken tot aminozuren, veel sneller dan de andere eiwitsoorten. De sporters die extreem nauwkeurig hun voeding/dieet in de gaten houden, kunnen hun voordeel halen uit de minimale hoeveelheid vet en lactose. De prijs van whey eiwit isolaat ligt wel iets hoger.

Toepassing binnen het eiwitdieet

Juist door de zuiverheid wordt whey eiwit isolaat ook enorm vaak binnen het eiwitdieet gebruikt. De spiermassa kan op niveau gehouden, ondanks het minder eten en je krijgt maar een zeer beperkte hoeveelheid vetten binnen. Je kunt het als gedeeltelijke of volledige vervanging van een maaltijd of tussendoortje gebruiken.

 

Whey Isolaat

Whey Isolaat heeft een zeer hoogwaardig aminozuurprofiel.

Dit wilt zeggen dat Whey Isolaat een verder bewerkte versie van Whey Concentraat is.
Doordat Whey Isolaat nu veel zuiverder is , is ook het aminozuurprofiel hoger geworden.

Whey Isolaat Tip

Whey Isolaat Nutrimax

 

Whey Isolaat Eiwit

Whey is een vorm van eiwit. Whey is tevens een rijke bron aan essentiële aminozuren.

 

Aminozuren zijn de bouwstenen voor onze spieren. De meeste kennen wel de Whey concentraat, echter bestaat er nog ene zuiverdere vorm, namelijk de Whey Isolaat.

 

Whey Isolaat heeft het voordeel dat deze geen vet, lactose of cholesterol bevat. Hierdoor is Whey isolaat zeer gegeerd door vele sporters. Juist omdat het zo’n zuivere vorm van eiwit is.

 

Zoals hierboven reeds beschreven is Whey Isolaat veel zuiverder dan Whey concentraat.

 

Een puur Whey Concentraat eiwitsupplement heeft maar een eiwitgehalte tussen de 50 en 75%.

Een Whey Isolaat daarentegen kan tegen de 90% oplopen. Dit betekent dat Whey isolaat zelfs niet veel vet, … KAN bevatten. Zo zuiver is het !

In de praktijk hanteert men bijgevolg een mix van deze twee. Om zo het beste van de twee te hebben, en het nog betaalbaar te houden. Echter als gaat u voor de zuivere Whey isolaat gaat, bent u zeker van de kwaliteit.

 

Whey Isolaat wordt gewonnen uit melk . Hierdoor bestaat Whey isolaat uit kort aminozuur ketens, en kan ons lichaam deze zeer snel opnemen. Whey Isolaat is dus ideaal om direct na een training in te nemen.

 

Whey Isolaat bestellen of kopen ?