verzending

GRATIS vanaf €30
 

Servicegarantie

U staat centraal
 

Meer info?

Stuur ons een mail !

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Mineralen

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Coenzyme Q-10 - is een krachtige antioxidant verbinding die de vetstofwisseling en de energieproductie helpt. Co-Q10 versterkt ATP productie door de capaciteit te bevorderen van het lichaam om voedsel om te zetten in energie en helpt om gewicht te verliezen en in stand houden van energie te stimuleren.

Vitamines, mineralen en spoorelementen. Het verschil. Vitamines en mineralen hebben meer overeenkomsten dan verschillen. In het lichaam zijn beiden onmisbaar bij veel processen. Het belangrijkste verschil tussen vitamines en mineralen is een scheikundig verschil. Vitamines komen uit de levende natuur en kunnen door sommige planten of dieren zelf gemaakt worden, terwijl mineralen uit de dode natuur komen en door planten moeten worden opgenomen uit de aarde en door dieren uit voeding of water. Mineralen en spoorelementen zijn, net als vitamines, stoffen die het lichaam niet zelf aan kan maken. Ze zijn onder andere nodig bij de regulatie van enzymen en hormonen. Het verschil tussen mineralen en spoorelementen is de hoeveelheid waarin het lichaam ze nodig heeft. Van mineralen heeft men meer nodig dan van spoorelementen. Nog niet van alle mineralen en spoorelementen is aangetoond dat ze essentieel zijn, d.w.z. absoluut noodzakelijk voor het functioneren van het lichaam. Bekend is dat de mineralen calcium, magnesium, kalium, natrium, chloride en fosfor essentieel zijn. Essentiële spoorelementen zijn jodium, ijzer, chroom, koper, zink, mangaan, seleen en molybdeen. Voor het gemak zullen alle mineralen en spoorelementen te vinden zijn onder ‘mineralen’. Mineralen zijn stoffen die het lichaam niet zelf kan aamaken. Mineralen zijn nodig bij de regulatie van enzymen en hormonen. Het verschil tussen mineralen en spoorelementen is de hoeveelheid waarin het lichaam ze nodig heeft. Van mineralen heeft men meer nodig dan van spoorelementen.

Calcium

Het mineraal Calcium is noodzakelijk voor de opbouw en de versteviging van botten, maar Calcium is ook nodig voor een goede opname en invloed van magnesium. Deze twee versterken mekaar.

Het mineraal Calcium is noodzakelijk voor de opbouw en de versteviging van botten, maar Calcium is ook nodig voor een goede opname en invloed van magnesium. Deze twee versterken mekaar

Calcium Magnesium supplementen

Calcium Magnesium supplementen kopen?

- Magnesium is een mineraal dat bij veel processen in het lichaam betrokken is. Het is goed voor de werking van de spieren en het zenuwstelsel, het draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid en is goed voor de gemoedstoestand. Bij bijvoorbeeld eiwitrijke dieetkuren, alcoholgebruik en sportbeoefening kan Magnesium+Calcium ondersteuning bieden.

- Calcium (of kalk) is een mineraal dat betrokken is bij de opbouw en het onderhoud van je botten en je gebit. Hoe meer calcium er op jonge leeftijd in de botten zit, des te langer de botten stevig blijven. Calcium is verder van belang voor veel processen in ons lichaam, waaronder een goede werking van zenuwen en spieren, de bloedstolling en het transport van andere stoffen zoals natrium, kalium en magnesium.

Calcium Magnesium supplementen kopen. Nutrimax levert snel , betrouwbaar uw supplementen en dit zonder verzendkosten. Dus bestel hier uw calscium en magnesium vitaminen.

Chromium helpt bij de verlaging van het cholesterolgehalte. Chromium Picolinaat verbetert de lichaamssamenstelling omdat het lichaamsvet vermindert en de opbouw van spierweefsel stimuleert.

Panax ginseng is een plant. Mensen gebruiken de wortel om medicijnen te maken. Niet te verwarren Panax ginseng met Amerikaanse ginseng, Siberische ginseng of Panax pseudoginseng. Zie de afzonderlijke lijsten voor de Amerikaanse ginseng en Siberische ginseng. Panax ginseng wordt gebruikt voor het verbeteren van het denken, de concentratie, het geheugen en de efficiëntie van het werk, fysieke uithoudingsvermogen, en atletische uithoudingsvermogen. Sommige mensen gebruiken Panax ginseng om hen te helpen omgaan met stress en als een algemeen tonicum voor het verbeteren van het welzijn. Soms noemen Panax ginseng een "adaptogen" wanneer het op deze manier. Panax ginseng wordt ook gebruikt voor depressie, angst, chronisch vermoeidheidssyndroom (CFS), voor het stimuleren van het immuunsysteem en voor de bestrijding van bepaalde infecties bij een longziekte die cystic fibrose. Deze infecties worden veroorzaakt door een bacterie genaamd Pseudomonas

Magnesium is een mineraal dat voorkomt in iedere cel van het lichaam en onmisbaar is voor de energieproductie. Daarnaast speelt magnesium een belangrijke rol bij de werking van spieren en zenuwen, is het mineraal betrokken bij het aanmaken van hormonen en eveneens verantwoordelijk voor het behoud van de stevigheid van botten. Onze botten bevatten dan ook de helft van onze magnesiumvoorraad. Met een magnesium supplement kunt u uw dagelijkse inname beter reguleren en afstemmen op uw eigen behoefte. Voorkom een tekort aan dit mineraal door vandaag nog magnesium te kopen in onze webshop!

Zo werkt een magnesium supplement

De mitochondriën van onze spieren maken van magnesium een energiemolecuul dat ATP heet. Dit vergroot de spierkracht en remt de afbraak van spieren.

 

Vaak zijn onze dagelijkse voedingsstoffen niet voldoende om onze aanbevolen hoeveelheid magnesium (300-350 mg voor mannen en 250-350 mg voor vrouwen) binnen te krijgen. Dat is zonde, want er zijn heel manieren waarop het magnesium supplement voor u kan werken:

 

 • U ondervindt minder last van stress, depressies, spanningen en vermoeidheid.
 • U versterkt uw geheugen en concentratievermogen.
 • U haalt meer energie uit voeding.
 • U heeft minder snel last van nier- en galstenen.
 • Kan helpen bij de behandeling van hoge bloeddruk, PMS-klachten en prostaatproblemen.
 • U bent beter beschermd tegen hart- en vaatziekten.
 • Uw lichaamscellen worden beter onderhouden en herstellen beter.
 • U heeft magnesium nodig voor uw hormoonhuishouding.


  Magnesium kopen doet u bij Nutrimax

  Wij bieden u een online shop waar u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw magnesium supplement kunt kopen tegen de laagste prijs. Als u voor 15.00 uur uw magnesium supplement bestelt, verzenden wij uw bestelling direct, zodat u de volgende werkdag uw voorraad magnesium al in huis heeft.