verzending

GRATIS vanaf €30
 

Servicegarantie

U staat centraal
 

Meer info?

Stuur ons een mail !

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Nutraceutics

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

- Nutraceutics MediTropin

Aminozuren zijn de fundamentele bouwstenen van eiwitten.

Ze spelen een essentiële rol spelen bij het handhaven van de gezondheid en de hormonale balans van lichaam. Deze hormonale balans wordt bereikt door een goede werking van de hypothalamus, bijnier en hypofyse.

Meditropin bevat de aminozuren die mede verantwoordelijk zijn voor een goede werking hiervan. De specifieke aminozuren in MediTropin zorgen voor een positieve stikstofbalans, een verhoogd eiwitmetabolisme en de stimulans van de lichaamseigen hormonen.

MediTropin biedt de perfecte nutritionele waarde voor een gezonde hormonale functie op elke leeftijd.

- Nutraceutics Symbiotropin

Aminozuren aan de macht.

Het menselijk lichaam is ongelooflijk slim en efficiënt. Helaas zijn er ook enkele dingen die het lichaam zelf niet kan. Essentiële Aminozuren kan het niet zelf aanmaken, waardoor we deze via de voeding en/of supplementen moeten binnenkrijgen. (Lees meer over essentiële & niet-essentiële aminozuren). Eiwitten voorzien het lichaam van extra aminozuren die op hun beurt deze essentiële aminozuren kunnen aanmaken.

Oorspronkelijk bedoeld voor de medische wereld is Symbiotropin ontworpen om het endocriene (hormonaal) systeem in het lichaam te stimuleren systeem. Toen bekend werd dat Symbiotropin ook de eiwitsynthese sterk  stimuleerde, werd Symbiotropin al snel het beste en  populairste supplement ter wereld

Symbiotropin wordt wereldwijd gebruikt voor meer kracht en uithoudingsvermogen.

Wat is het verschil tussen Meditropin en Symbiotropin?

MediTropin is een tweede generatie secretagogue (helpt de hypofyse om productie van menselijk groeihormoon (HGH) verhogen stimuleren) met vele extra voordelen.

Meditropin is krachtiger dan Symbiotropin, mede dankzij de toevoeging van L-Leucine, hypothalamic peptides, hypothalamic peptides en inositol hexanicatinate.

Voor wie het beste wil en daar ook het geld voor over heeft kan het beste Meditropin nemen.

Nutraceutics TestronSX

Geclassificeerd als een onkruid en ook bekend als Prik Wijnstok, is Tribulus  al langer bekend al de sleutel tot mannelijkheid en testosteron…

Maar TestronSX is meer dan alleen Tribulus. Oatstraw (Brandnetel wortel) en Muira puama worden beschouwd als één van de  belangrijkste plantaardige kruiden voor de stimulans van testosteron.

Door deze 2 kruiden te combineren met Tribulus, bevat TestronSX 3 krachtige testosteron stimulerende ingrediënten. Veilig en effectief.

Juist omdat het zo veilig is en op natuurlijke basis, kan TestronSX  schitterende resultaten geven voor mannen van elke leeftijd.