verzending

GRATIS vanaf €30
 

Servicegarantie

U staat centraal
 

Meer info?

Stuur ons een mail !

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

GABA

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

GABA staat voor Gamma-Amino Butyric Acid GABA is een natuurlijk kalmerende stof in de hersen die gemaakt wordt van het aminozuur glutamine en glucose. Omdat GABA niet eenvoudig door de bloedbarrière doorkomt (maw het komt niet makkelijk in de hersenen via de bloedsomloop), wordt bijna al het GABA wat in de hersenen gevonden wordt ook daar aangemaakt.

GABA staat voor Gamma-Amino Butyric Acid

GABA is een natuurlijk kalmerende stof in de hersen die gemaakt wordt van het aminozuur glutamine en glucose.
Omdat GABA niet eenvoudig door de bloedbarrière doorkomt (maw het komt niet makkelijk in de hersenen via de bloedsomloop), wordt bijna al het GABA wat in de hersenen gevonden wordt ook daar aangemaakt.


 • GABA kan voor 600% meer groeihormoon zorgen.

 • 100% zuivere GABA zorgt voor meer spiermassa en ook minder lichaamsvet.


  De combinatie van een hoog gehalte aan groeihormonen en krachttraining zorgt voor een toename van de spieromvang en spierkracht en minder lichaamsvet.

  Groeihormoon HGH Booster zoals GABA zorgen ervoor dat de groeihormoon productie op een hoger peil wordt gebracht.


  Een bijkomende eigenschap van GABA is dat de nachtrust beter verloopt. De remfase wordt langer en tijdens deze fase worden de grootste hoeveelheden groeihormoon afgegeven door GABA


  "Wetenschappelijke studies laten een stijging van 500% in groeihormoonniveaus zien met slechts 5 gram GABA per dag!"

  GABA is in een zeer hoge concentratie aanwezig in de hypothalamus. Dit wilt zeggen dat dit aminozuur een heel belangrijke rol speelt in de hypothalamus-hypofyse-functie. De hypothalamus is een gedeelte van het achterste deel van de hersenen en is het regulerende centrum voor viscerale (instinctieve) functies, zoals de slaapcyclus, de lichaamstemperatuur en de activiteit van de hypofyse.

  De hypofyse is de belangrijkste endocriene klier, en heeft invloed op alle hormonale functies van het lichaam. Een hormoon van speciaal belang voor de sporter is het groeihormoon (GH) en de diverse hormonale bestanddelen hiervan. In vele studies is aangetoond dat het aminozuur GABA leidt tot een significante stijging in plasma groeihormoonniveaus. Er zijn letterlijk honderden klinische studies over GABA en tal van studies over het vermogen van GABA om groeihormoonniveaus te verhogen. Zoals de meeste voedingsstudies, komt ook het onderzoek naar GABA rechtstreeks uit de medische wereld. Een studie van de First Medical Clinic aan de University of Milan in Milaan, Italië, getiteld "Effect van acute en herhaalde toediening van Gamma Aminobutyric Acid (GABA) op groeihormoon en prolactine in de mens ', laat zien hoe effectief GABA is.

  Geciteerde resultaten van deze studie geven aan: "In alle van de bestudeerde 19 patiënten, vergeleken met 18 controles, waren de plasma groeihormoonniveaus significant verhoogd (meer dan 5 ng/ml) door acute orale toediening van 5 g GABA."

  Deze studie toonde een meer dan 5½-voudige toename in plasma groeihormoonniveaus aan, 90 minuten na toediening van GABA. Dat is een aanzienlijke stijging ongeëvenaard door andere voedingsstoffen.

  De meeste geciteerde studies over aminozuren en groeihormoontoename gebruiken intraveneuze toediening. Dit is onrealistisch en sluit niet aan bij levensechte resultaten. Studies over GABA zijn uitgevoerd met zowel orale als intraveneuze toediening, waarbij via de orale route opmerkelijke effectiviteit aangetoond werd.

  GABA is een natuurlijk kalmerend en anti-epileptische stof in de hersenen die gemaakt wordt van het aminozuur glutamine en glucose. Tegelijkertijd zorgt de stof ervoor dat de zwakke weerbaarheid tegen stress wordt versterkt en de ontspanning en slaap bevordert. GABA maakt dat de remfase slaap langer wordt en tijdens deze fase worden de grootste hoeveelheden groeihormoon afgegeven die zorgen voor het herstel van het lichaam . GABA kan ook zorgen voor meer spiermassa en minder lichaamsvet. Met GABA kan het mogelijk zijn om het gehalte aan groeihormonen met 500% te doen laten stijgen. GH-releasers zoals GABA zorgen ervoor dat de GH-afgifte op een hoog peil wordt gebracht.

  GABA bestellen of kopen ?

  Nutrimax is al sinds 2005 uw GABA specialist. Wilt u veilig en betrouwbaar GABA supplementen bestellen ? Wij leveren GABA bij u aan huis !