verzending

GRATIS vanaf €30
 

Servicegarantie

U staat centraal
 

Meer info?

Stuur ons een mail !

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

HGH Groeihormoon

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Wat zijn Groeihormonen?

Groeihormoon of somatotropine is een hormoon dat in het lichaam wordt aangemaakt en dat zorgt voor stimulatie van de groei.

Menselijk groeihormoon (GH of HGH) wordt gemaakt in de hypofysevoorkwab. De belangrijkste functie van groeihormoon is het stimuleren van de productie van groeifactoren. Het beïnvloedt slechts een deel van de cellenn. Groeihormoon heeft een directe werking op de cellen in weefsels. Een van de effecten is de productie van insulinegelijkende groeifactor (IGF-1)

Groeihormonen bodybuilding

Menselijk groeihormoon kopen wordt al jaren (mis)bruikt door bodybuilders om de fysieke vooruitgang te versnellen. Menselijk groeihormoon kuur zorgt voor een toename van uw metabolisme. Hierdoor voelt u zich beter en verbrandt u meer vet! Menselijk groeihormoon dwingt uw lichaam tot het verbranden van vet voor energie.

Tijdens het gebruik van GH zal zal uw gewicht enkel toenemen door zuiver spierweefsel.

Als bodybuildingmiddel zorgt groeihormoon dus voor een toename van de zuivere spiermassa, het verkort de herstelperiode en het verbetert de algehele prestaties. Het versterkt ook de gewrichten en gewrichtsbanden en herstelt beschadigd weefsel. Voor bodybuilders betekent dit een verhoging tot de opname van proteïnen.

Voordelen van groeihormonen

  • Verhoogde spiermassa
  • Verminderd lichaamsvet
  • Rimpel vermindering (verhoogde huiddikte)
  • Haar herstelling
  • Hoger energieniveau
  • Verhoogt seksueel functioneren
  • Lagere cholesterol
  • Beter humeur & slaaprust
  • Beter geheugen, zicht en immuniteit
  • Normalisering van de bloeddruk

Groeihormoon tekort

Wanneer de hypofyse menselijk groeihormoon afgeeft, wordt de lever aangezet tot het vrijgeven van IGF-1. De IGF-1 afgifte is op haar maximum tijdens de kinderjaren. De hoeveelheid GH die het lichaam produceert, neemt af naarmate de leeftijd.

Het lichaam houdt op met de productie van nieuwe spiercellen na de pubertijd. Het aantal (spier)cellen dat u voor de rest van uw leven heeft, is genetisch bepaald ! Het enige dat u nog kan doen, is de cellen in afmetingen laten toenemen door training. Echter, door het gebruik van GH kan u nieuwe spiercellen aanmaken.

Groeihormoon werd vroeger intramusculair ingegeven. In de beginperiode, toen groeihormoon nog uit de hypofyse van overleden personen werd gehaald, moest men 2 tot 3 inspuitingen per week krijgen. Dat was een kostbare zaak. Voor diegenen met groeihormoontekort werd het hormoon terugbetaald door het Ministerie van Volksgezondheid.

Groeihormonen kopen

Nutrimax heeft voor u een selectie gemaakt uit de beste supplementen zodat u niet naar sth groeihormoon hoeft te grijpen ! Deze zijn immers verboden !

Groeihormoon bestellen of kopen ?