verzending

GRATIS vanaf €30
 

Servicegarantie

U staat centraal
 

Meer info?

Stuur ons een mail !

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Testosteron

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 


TESTO BOOSTER:


Testosteronboosters zijn supplementen die het testosterongehalte in het menselijk lichaam kunnen verhogen. Hierdoor kunt u meer energie, kracht en spiermassa krijgen. Daarnaast is het ook mogelijk om uw testosterongehalte op een natuurlijke manier een boost te geven. Testosteron is het bekendste geslachtshormoon in het mannelijk lichaam. Het is het hormoon dat de seksdrive controleert. het is ook het hormoon dat primair verantwoordelijk is voor vetvrije lichaamsmassa van een man. Nadat een man de 30 passeert is het gebruikelijk dat zijn testosteronniveau daalt. Wanneer dit niveau daalt, zal ook de seksdrive dalen. Daarnaast komt het ook voor dat mannen minder energie en kracht hebben wanneer hun testosterongehalte daalt. Met behulp van testosteronboosters (zowel supplementen en natuurlijke) kunnen veel van deze effecten tegen worden gegaan. Daarnaast kan een testosteronbooster worden gebruikt wanneer men zich bezig houdt met krachtsport, om extra spiermassa te ontwikkelen.
Testosteronbooster: de bijwerkingen/nadelen

Bij correct gebruik, zijn testosteronboosters relatief veilig, toch zijn er een aantal bijwerking bekend in heel uitzonderlijke gevallen die kunnen optreden.
• Het veroorzaken van een vette huid en acne
• Het stimuleren van prostaatweefsel
• Ontwikkeling van borstgroei
• Het verergeren van slaapapneu
• Verkleining van de testikels
• Meer kans op agressief gedrag
• Meer kans op emotiewisselingen

Het testosterongehalte op een natuurlijke manier een boost geven
Naast het gebruiken van supplementen is het ook mogelijk om uw testosterongehalte op een natuurlijke manier te verhogen, dit kan door de onderstaande manieren op te volgen:

Door af te vallen
Volgens onderzoek uit 2012, hebben mannen met overgewicht over het algemeen een lager testosterongehalte dan dunnere en gespierdere mannen. U kunt afvallen door fysieke activiteiten uit te voeren om uw testosterongehalte te verhogen.

Door intens te trainen
Mannen die veel hoge intensiteitsoefeningen uitvoeren hebben over het algemeen hoge testosterongehaltes in tegenstelling tot mannen die aerobe of langdurige oefeningen uitvoeren. Bij het gewichtheffen kunt u het beste meer gewicht toevoegen en minder herhalingen uitvoeren, om uw testosterongehalte op te krikken.

Verhoog uw vitamine D inname
Vitamine D is een natuurlijke steroïde. Deze vitamine is van vitaal belang voor het onderhoud van sperma en testosteron. Om natuurlijk Vitamine D op te nemen kunt u elke dag 10 minuten in de zon gaan zitten. Daarnaast is het aan te raden om vitamine B te consumeren.

Verhoog uw inname van zink
Onderzoeken tonen aan dat het verhogen van uw zink-inname voor slechts zes weken, uw testosteronniveau zal verhogen. Als u niet genoeg zink binnenkrijgt, zal uw testosterongehalte beginnen te dalen.

Verhoog de inname van essentiële aminozuren
Essentiële aminozuren, ook wel BCAA's genoemd, zijn te vinden in supplementen maar ook in bijvoorbeeld voedingsstoffen zoals kaas. Combineer de inname van deze BCAA's met krachttraining voor een echte boost in uw testosteron.

Zorg voor zo min mogelijk stress
Een stressreactie lokt het hormoon cortisol uit. Dit hormoon blokkeert de testosteron.

Beperk uw suiker-inname
Het innemen van veel suiker zorgt voor een hoog niveau van de insuline. Dit kan leiden tot lagere testosteronniveau 's. Het eten van veel suikers en eenvoudige koolhydraten zal ervoor zorgen dat uw alvleesklier meer insuline produceert. Het resultaat hiervan is dus een verlaagd testosteronniveau.

Eet voldoende gezonde vetten
Uw lichaam heeft gezonde vetten nodig om het testosteronniveau op peil te houden. Voorbeelden van voedingsstoffen die gezonde vetten bevatten zijn: kokosolie, olijven, rauwe noten, avocado's en eidooiers

Testosteron pillen

Het verhogen van je testosteron helpt je om meer spieren op te bouwen, je humeur te verbeteren en een gezond libido te behouden... Testoboosters zijn enkel geschikt voor mannen.

Effect van optimale testosteron boosters

De gunstige effecten van optimale testosteron supplementen zijn in studies aangetoond:
Testosteron zorgt voor het toenemen van spiermassa en de afname van vetmassa en de testosteron pillen zorgen voor het stijgen van de beenderstevigheid (bone density). Verder is ook het verlagen van de cholesterolwaarde en het verminderen van het oestradiol gehalte een voordeel van meer testosteron. Ook wordt door testosteron supplementen het stijgen van de geheugencapaciteit verbetert en het concentratievermogen verhoogt. Dit zorgt weer voor verbetering slaap- en gemoedsstoornisen en het verminderen van depressieve klachten.

Testosteron bestellen of kopen ?

Nutrimax is al sinds 2005 uw Testosteron specialist.Wilt u veilig en betrouwbaar Testosteron supplementen bestellen ? Wij leveren Testosteron bij u aan huis !

Testosteron Boosters