verzending

GRATIS vanaf €30
 

Servicegarantie

U staat centraal
 

Meer info?

Stuur ons een mail !

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Tribulus Terrestris

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Tribulus Terrestris

Wat is Tribulus Terrestris ?

Tribulus Terrestris is een kruid dat behoort tot de distelachtigen en een oude vertrouwde is in de volksgeneeskunst, onder andere als seksueel stimulerend middel. Als sportvoedingssupplement draait het effect om het verhogen van de testosteronproductie.

De actieve bestanddelen van het kruid bevatten een groot aantal steroïdeachtige stoffen en vandaar dat gehoopt wordt dat ze een bijdrage leveren aan het opvoeren van de lichaamseigen testosteronproductie, hetgeen zou leiden tot meer spiermassa en een lager lichaamsvetpercentage.


Tribulus Terrestris is een zeer gedocumenteerd kruid waarover in wetenschappelijke debatten de algemene consensus bestaat dat het de potentie en het libido aanzienlijk verhoogt.

Tribulus terrestris is daarom sinds lange tijd al een populair sekssupplement en wordt toegevoegd in een heel aantal libido-, volume- en penisvergrotingspillen. Het wordt ook in zuivere vorm op de markt gebracht als natuurlijke testosteronbooster. Een bescheiden dosis van dit potentiekruid is al voldoende om zich te vertalen in een keiharde langdurige erectie.

Tribulus terrestris is dus een goed hulpmiddel tegen erectiestoornissen en een aantal natuurlijke erectiepillen bevatten een hoge dosis van dit werkzame kruid.

Volgens wetenschappelijk onderzoek bevat Tribulus terrestris de stof protodioscin (PTN), een stof met een androgeen effect bijna alle pillen met extracten van dit kruid bevatten dan ook een hoge concentratie aan deze stof.