verzending

GRATIS vanaf €30
 

Servicegarantie

U staat centraal
 

Meer info?

Stuur ons een mail !

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

ZMA

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

ZMA


ZMA (ZN-MG-B6) is een synergetische formule van Zink en Magnesium in een wetenschappelijk bewezen effectieve dosering voor maximale opname en sneller herstel. Door lichamelijke inspanning bestaat er een verhoogde behoefte aan deze twee mineralen dus dit supplement is perfect om deze twee mineralen aan te vullen. Geformuleerd met vitamine B6 om de opname en het gebruik van zink en magnesium nog meer te verbeteren.

Voordelen van Zink

Zink is een belangrijk mineraal voor krachtsporters: is nodig bij de opbouw van eiwitten en daarmee voor de groei en vernieuwing van weefsel. Daarnaast speelt het een rol bij de opbouw en afbraak van koolhydraten.

Zink wordt aangeraden bij intensieve sportbeoefening omdat mensen die veel zweten 3 mg zink per dag verliezen.

- Voor het verwerken van proteïne
- Voor groei en ontwikkeling
- Ondersteunt je afweersysteem
- Ondersteunt de mannelijke vruchtbaarheid
- Heeft een reinigende werking op het bloed
- Essentieel voor een gezonde huid
Voordelen van Magnesium
Magnesium heeft een belangrijke rol bij de vorming van energie uit de voeding, maar zeker ook bij spiercontractie. Een tekort aan Magnesium kan vaak kramp veroorzaken vooral in de benen zoals kuiten.
Magnesium helpt om een normale spier- en zenuwfunctie te handhaven, en speelt een rol in energie metabolisme en proteine synthese. Bovendien heeft het een ontspannend effect op de spieren. Het kan zelfs kracht verbeteren; uit een studie bleek dat atleten die een magnesium supplement namen hun beenkracht hadden vergroot.
Veel mensen die met gewichten trainen hebben moeite met slapen na een zware training. Magnesium brengt het lichaam in een gunstigere toestand om te rusten en te slapen. Omdat het de slaap aanzienlijk verbetert, bevordert magnesium niet alleen een beter herstel tijdens de slaap maar het zorgt er ook voor dat je beter voorbereid ontwaakt - mentaal en fysiek - voor de volgende training.

Voor wie is ZMA ?


ZMA is geschikt voor zowel krachtsporters als duursporters. Het verhoogt namelijk op natuurlijke wijze de prestaties. ZMA is vrij van hormonen en kan prima door iedere op doping gecontroleerde atleet gebruikt worden.

 

ZMA is de gepatenteerde afkorting voor Zink-monomethionine-aspartaat.

ZMA is de afkorting voor Zink-monomethionine-aspartaat. ZMA is revolutionair !

ZMA is een natuurlijk supplement dat de eigen hormoonspiegels stimuleert. Vele studies tonen aan dat deze specifieke formule van ZMA de testosteronspiegel bij sportlui verhoogt. ZMA supplementen bestaan uit een specifiek samengestelde formule mineralen :
ZMA bevat Zinc Monomethionine Aspartate, Magnesium Aspartate en vitamin B-6.

Wetenschappelijke testuitslagen bewijzen een toename van vrij testosteron van maar liesft 30%.

Een bijkomend voordeel van ZMA is dat je beter slaapt.


Deze uitslagen zijn waarschijnlijk te danken aan het feit dat bij veel bodybuilders een tekort onstaat aan zinc, magnesium en b6.

De dosering van ZMA is erg belangrijk. De betere ZMA producten bevatten precies de juiste verhoudingen :
(Vitamin B6: 11mg, Magnesium: 450mg, Zinc: 30mg)

ZMA bestellen of kopen ?