verzending

GRATIS vanaf €30
 

Servicegarantie

U staat centraal
 

Meer info?

Stuur ons een mail !

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Work Out

Work Out Supplementen

1. Voor de training
Onze Pre Work Out Boosters producten neem je in vlak voor de training en geven geven je extra energie en pomp om er een top work out van te maken.

2. Tijdens de training
Intra Workout supplementen zijn supplementen die je tijdens de training neemt. Deze voorzien je lichaam en spieren van alle voedingsstoffen die het nodig heeft tijdens de work out training.

3. Na de training
Post Workout supplementen bevatten een combinatie van ingrediënten die ervoor zorgen dat het energieniveau van de spieren weer snel op niveau komt zodat het sneller kan herstellen. Het is belangrijk een goed post workout product na de training te nemen dat zorgt voor een snel en actief herstel van de energievoorraden.

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Caffeine voor een betere Work Out.

Cafeine is zeer efficiënt om in te nemen voor jouw work out. De inname van Cafeïne kan tot betere prestaties leiden. Zowel voor uithoudingssporten als voor krachtraining.

Daarnaast zorgt cafeïne voor het sporten ook voor meer energieverbruik na het sporten. Dit verklaren we zo: Na een work out verbruikt jouw lichaam sowieso al meer energie. Iedereen kent wel het gevoel dat het lichaam nog steeds lijkt te wereken, ook al is de training voorbij. Dit is zelfs  wetenschappelijk vastgesteld en wordt gemeten aan de hand van een verhoogd zuurstofverbruik op dat moment (na de training). Dit verhoogde zuurstofgebruik wordt ook wel elevated post-exercise oxygen consumption of kortweg EPOC genoemd. Dit zelfde onderzoek toont aan dat cafeïne deze EPOC na training nog verhoogt. De proefpersonen bij dit onderzoek verbruikten door de inname van cafeïne tot wel 15% meer energie na de training. Ook zorgt cafeïne ervoor dat er meer energie uit opgeslagen vet werd gehaald in plaats van uit koolhydraten. Cafeïne is dus een ideaal supplement voor vetverbranding en om af te vallen!

Guarana voor een betere Work out

Guarana is een zeer goede energie stimulator voor het lichaam. Dit komt omdat Guarana cafeïne bevat, zelfs 2 tot 3 keer zo veel als in koffie. Guaran is dus ideaal voor een super work out.
Daarbij stimuleert Guarana ook nog eens de hersenactiviteit en waardoor je scherp en alert wordt.
Hierbij is het wel belangrijk om te melden dat je aanbevolen dosering niet overschrijdt. Een te hoge dosering kan namelijk een licht euforisch gevoel geven, wat natuurlijk niet altijd gewenst is.

NO Supplementen voor meer PUMP

NO Boosters of  NO Supplementen bevatten ingredienten die stikstofmonoxide of, in het Engels, nitrogen oxide of NO stimuleren. Vandaar de naam NO Supplementen. NO van stikstof.

NO-boosters zijn gebaseerd op de aan elkaar verwante aminozuren L-arginine, L-ornithine en L-citrulline. Het lichaam maakt deze aminozuren aan door omzetting van glutamine, glutaminezuur en proline. Door de inname van NO Supplementen kan je de concentratie  NO-precursoren ook verhogen. Hierdoor krijg je een extra stimulans van NO in het lichaam waardoor de bloedvaten uitzetten er er meer bloed en voedingsstoffen naar de spieren gepompt worden. Dit verklaar meteen de naam ‘Pump Booster’.

Stimulant vrije Work Out Supplementen

De meeste Work Out supplementen bevatten bepaalde ingredienten die op één of andere manier stimuleren.
Dit kan een een energie stimulerende stof zijn zoals cafeïne, maar ook een stimulerende stof zoals creatine

Creatine heeft tal van voordelen, maar helaas ook enkele (kleine) nadelen. Indien je ook van de nadelig effecten van creatine vanaf wilt, is een work-out supplement dat vrij is van stimulerende stoffen ideaal.